Viser alle 4 resultater

Show sidebar
Boks, Small, Grå
Luk

Boks, Small, Grå

38,75 DKK
Large boks i pap til indpakning af Meraki produkter.
Glasklokke-1
Luk

Glasklokke

70,00 DKK
Brug glasklokken fra Meraki til at indkapsle de skønne duftnoter fra vores diffusers og duftlys. Stil glasklokken over produkterne i din butik, så dine kunder på egen hånd kan opleve og udforske de mange unikke dufte i Merakis univers. Derudover kan glasklokken bruges som en fin og enkel detalje til at skabe fine dekorationer på badeværelset. Fyld den op med små lyskæder, grønne planter eller brug den til at udstille fine smykker.
Glasklokke
Luk

Glasklokke

80,00 DKK
Lad den fine glasklokke indkapsle de skønne duftnoter fra vores diffusers og duftlys. Brug glasklokken som merchandise i butikken til at stille over produkterne, så dine kunder på den måde kan opleve og udforske vores unikke duftunivers. Brug også glasklokken som en fin detalje til at skabe fine dekorationer på badeværelset. Fyld den op med små lyskæder, grønne planter eller brug den til at udstille fine smykker. Glasklokken er også perfekt til dekorationer i andre rum og kan fungere som en smuk, let og elegant detalje i indretningen.
Træfod
Luk

Træfod

45,00 DKK
Mangler du et værktøj til at fortælle dine kunder om Merakis produkter? Med denne smukke træklods får du mulighed for at vise stemningsbilleder eller vigtige informationer frem. Stil den fine træklods på reolen ved siden af dine Meraki varer, så kunderne enten bliver inspireret eller informeret om produkterne. På træklodsen er Merakis logo, så den passer til alle vores produkter. Brug den også til at fremvise postkort.