Viser alle 5 resultater

Show sidebar
Kurv, Guna, Rød/Brun
Luk

Kurv, Guna, Rød/Brun

550,00 DKK
Er du på udkig efter en flot og funktionel opbevaringsløsning til dine småting, vil Guna-kurvesættet fra House Doctor være den perfekte løsning. De forskellige størrelser åbner op for flere muligheder for opbevaring og gør det muligt at skabe en flot sammenhæng med de matchende, naturlige materialer.
Kurv, Jat, Natural
Luk

Kurv, Jat, Natural

450,00 DKK
Kurve kan både være praktiske og dekorative genstande i indretningen. Dette sæt fra House Doctor har et flot udtryk grundet det naturlige materiale og den bløde form. De praktiske håndtag gør det nemt at flytte dem rundt alt efter behov og ønske om anvendelse.
Kurv, Taw, Mat sort
Luk

Kurv, Taw, Mat sort

200,00 DKK
Opbevaring er en nødvendighed i ethvert hjem, og derfor vil denne fine kurv fra House Doctor være perfekt til at få styr på hverdagens rod. Kurven, Taw, har en stilren og tidsløs mat sort farve, og vil dermed kunne passe ind i de fleste hjem uanset hvordan der ellers er indrettet med farver og materialer. Den elegante kurv har to hanke i siden, der gør, at du let kan flytte den rundt. Desuden har den en åbning i fronten, så du hurtigt kan komme ned til de ting, der ligger i bunden af kurven.
Opbevaring, Jaipur, Laundry, Grå
Luk

Opbevaring, Jaipur, Laundry, Grå

650,00 DKK
Undgå problemer med opbevaring af dit vasketøj og opdag samtidig glæden ved en multifunktionel kurv som Jaipur fra House Doctor. En vasketøjskurv er en uundværlig ting i hjemmet, men den kan sagtens have et fedt design og dermed fungere som en dekorativ tilføjelse til rummet. Kurvens rå udtryk gør den perfekt til at bruge som en nem og stilren opbevaringsløsning.
Opbevaring, Jaipur, Laundry, Grå
Luk

Opbevaring, Jaipur, Laundry, Grå

940,00 DKK
Gør vasketøjet til en del af indretningen og opbevar det i denne flotte kurv fra House Doctor. Med det rå og industrielle design bliver Jaipur en flot tilføjelse til ethvert rum som en lækker praktisk detalje, der er rummelig nok til alt fra vasketøj til legetøj.