Viser alle 11 resultater

Show sidebar
Kurv, Guna, Rød/Brun
Luk

Kurv, Guna, Rød/Brun

550,00 DKK
Er du på udkig efter en flot og funktionel opbevaringsløsning til dine småting, vil Guna-kurvesættet fra House Doctor være den perfekte løsning. De forskellige størrelser åbner op for flere muligheder for opbevaring og gør det muligt at skabe en flot sammenhæng med de matchende, naturlige materialer.
Kurv, Jat, Natural
Luk

Kurv, Jat, Natural

450,00 DKK
Kurve kan både være praktiske og dekorative genstande i indretningen. Dette sæt fra House Doctor har et flot udtryk grundet det naturlige materiale og den bløde form. De praktiske håndtag gør det nemt at flytte dem rundt alt efter behov og ønske om anvendelse.
Kurv, Taw, Mat sort
Luk

Kurv, Taw, Mat sort

200,00 DKK
Opbevaring er en nødvendighed i ethvert hjem, og derfor vil denne fine kurv fra House Doctor være perfekt til at få styr på hverdagens rod. Kurven, Taw, har en stilren og tidsløs mat sort farve, og vil dermed kunne passe ind i de fleste hjem uanset hvordan der ellers er indrettet med farver og materialer. Den elegante kurv har to hanke i siden, der gør, at du let kan flytte den rundt. Desuden har den en åbning i fronten, så du hurtigt kan komme ned til de ting, der ligger i bunden af kurven.
Opbevaring m. låg, Blossom, Brun
Luk

Opbevaring m. låg, Blossom, Brun

230,00 DKK
Med opbevaringsæskerne Blossom fra House Doctor, kan du nemt organisere dine småting. Æskerne kommer i sæt af 2 og er i et smukt blomsterprint i lyse, brunlige nuancer og med en smuk, gylden magnetlukning. Kombiner kasserne med andre dekorationer og skab et smukt stilleben på kontoret eller badeværelset.
Opbevaring m. låg, Flor, Blå
Luk

Opbevaring m. låg, Flor, Blå

350,00 DKK
Sæt præg på dit hjem med opbevaringsæskerne, Flor fra House Doctor. Med æskerne kan du organisere dine nips, så du undgår rod. Æskerne er i et smukt blomsterprint i blålige nuancer og kommer i sæt af 2 stk.
Opbevaring, Jaipur, Laundry, Grå
Luk

Opbevaring, Jaipur, Laundry, Grå

650,00 DKK
Undgå problemer med opbevaring af dit vasketøj og opdag samtidig glæden ved en multifunktionel kurv som Jaipur fra House Doctor. En vasketøjskurv er en uundværlig ting i hjemmet, men den kan sagtens have et fedt design og dermed fungere som en dekorativ tilføjelse til rummet. Kurvens rå udtryk gør den perfekt til at bruge som en nem og stilren opbevaringsløsning.
Opbevaring, Jaipur, Laundry, Grå
Luk

Opbevaring, Jaipur, Laundry, Grå

940,00 DKK
Gør vasketøjet til en del af indretningen og opbevar det i denne flotte kurv fra House Doctor. Med det rå og industrielle design bliver Jaipur en flot tilføjelse til ethvert rum som en lækker praktisk detalje, der er rummelig nok til alt fra vasketøj til legetøj.
Opbevaring, Nagpur, Grå
Luk

Opbevaring, Nagpur, Grå

330,00 DKK
Brug kurve til at organisere dit hjem og gør dem til en flot, men funktionel del af din indretning. Nagpur fra House Doctor er et perfekt bud på en opbevaringsløsning, der kan hjælpe dig med at organisere alt fra magasiner til legetøj.
Opbevaring, Nagpur, Grå
Luk

Opbevaring, Nagpur, Grå

220,00 DKK
Nagpur er en kurv fra House Doctor, der fungerer perfekt som opbevaringsløsning i dit hjem. Det enkle design og mørke metal giver et råt udtryk, der samtidig er enormt praktisk. Du kan sætte kurven oven på den større Nagpur kurv for at få det meste ud af din plads. Samtidig er det nemt at flytte kurven rundt.
Opbevaring, Nagpur, Grå
Luk

Opbevaring, Nagpur, Grå

180,00 DKK
Ofte behøver man ikke gemme sine ting væk for at skabe orden, men blot organisere dem. Et eksempel er denne stilfulde Nagpur jernkurv fra House Doctor, der vil egne sig perfekt til badeværelset eller ethvert andet rum. Find dine ting frem fra skabet og organiser dem på en fin måde i kurven. Så har du dem lige ved hånden, når du skal bruge dem.
Opbevaring, Nagpur, Grå
Luk

Opbevaring, Nagpur, Grå

440,00 DKK
Gør oprydningen nemmere med Nagpur kurven fra House Doctor, der hurtigt forvandler rod til en organiseret del af indretningen. Det enkle, rå design er anvendeligt i stort set alle rum. Med kurven kan du hurtigt og nemt opbevare dine ting samlet. Den kan nemt flyttes rundt, og er samtidig stor nok til at rumme både tæpper, bøger og magasiner eller legetøj på børneværelset. Brug den alene eller sæt de mindre Nagpur kurve ovenpå for at udnytte pladsen.