Viser alle 4 resultater

Show sidebar
Knag/Lomme til væg Pock Grå
Luk

Knag/Lomme til væg, Pock, Grå

520,00 DKK
Style din entre med et lækkert knagerækkedesign fra House Doctor. Pack er en trendy knagerække med 3 knager og et praktisk rum til hverdagens småting - eksempelvis en oplader til telefonen, en pung eller et par handsker. Knagerækken er lavet af stål og har en flot grå farve. Den grå farve giver designet et enkelt og stilrent look, der ikke larmer i indretningen. Brug den i entréen til at skabe et enkelt og moderne udtryk.
Knag/Lomme til væg Pock Sort
Luk

Knag/Lomme til væg, Pock, Sort

520,00 DKK
Style din entre med lækkert knagerækkedesign fra House Doctor. Pack er en trendy knagerække med 3 knager og et praktisk rum til småting. Knagerækken er lavet af stål og har en flot sort farve. Det rå look blødes op af designets runde, bløde linjer. Brug knagerækken til at skabe et flot look i din entré.
Knagerække Pocket Army
Luk

Knagerække, Pocket, Army

1.400,00 DKK
Med Pocket fra House Doctor, får du en praktisk og dekorativ knagerække. Knagerækken har en hylde, som kan bruges til billeder, nøgler eller andre småting du ønsker. Giv din entre mere liv og personlighed og tilføj denne flotte armygrønne knagerække, som er lavet af stål. Knagerækken måler 98 cm. i længden, 16 cm. i bredden og 22 cm. i højden. Der er 7 knager på, så dine gæsters tøj nemt kan hænge der.
Knagerække Pocket Grå
Luk

Knagerække, Pocket, Grå

1.400,00 DKK
Dekorativ og smuk knagerække fra House Doctor. Knagerækken er lavet af stål og har en flot grå farve, som passer til de flestes indretninger. Pocket har en smart hylde, som kan bruges til nøgler, billeder eller andre småting. Hæng knagerækken i din entré, som et flot element i indretningen, der samtidig også er praktisk. Mål: L.: 98 cm. B.: 16 cm. H.: 22 cm.