Viser 1–12 af 87 resultater

Show sidebar

Curva Shelf

799,00 DKK 599,00 DKK
Denne smukke og innovative hylde fra AYTM er skabt til serien Curva. Denne eksklusive hylde, passer perfekt ind i det nordiske hjem. Brug evt. Curva hylden fra AYTM som sengebord. Mål: Gold - L40,4xW25,3xH12 CM.

Curva Shelf Silver

799,00 DKK 599,00 DKK
Denne smukke og innovative hylde fra AYTM er skabt til serien Curva. Denne eksklusive hylde, passer perfekt ind i det nordiske hjem. Brug evt. Curva hylden fra AYTM som sengebord. Mål: Gold - L40,4xW25,3xH12 CM.
Bord Soft edge Sort
Luk

Bord, Soft edge, Sort

5.500,00 DKK
Soft edge er et superfint bord fra House Doctor, der kan anvendes til alt fra spisebord til et alternativt skrivebord. Det fine bord måler 75 cm i højden og 140 cm i diameter. Placér bordet væk fra væggen for at skabe en dynamisk indretning, der giver luft og trækker indretningen ind i rummet i stedet for at møbler der ellers ofte placeres op ad væggene. Soft edge vil passe ind i enhver indretningsstil.
Bordstel Mat sort
Luk

Bordstel, Mat sort

1.150,00 DKK
Med dette skønne stel fra House Doctor har du mulighed for at skabe dit helt eget personlige sofabord. Det enkle stel har en smal profil og er fremstillet sort jern med en flot mat finish. Det giver designet et let udtryk, der giver dit bord en flot base. Ønsker du et enkelt look, kan du f.eks. sætte en flot træbordplade til stellet. Ønsker du en mere industriel og rå stil, kan du mikse stellet med en flot cementplade. Bordet er pefekt som sidebord, sofabord eller som et natbord i soveværelset. Stellet er enkelt og luftigt og passer til de fleste indretningsstile. Mål: 60x60 cm, h.: 45 cm
Bænk Classico Lysegrå
Luk

Bænk, Classico, Lysegrå

3.000,00 DKK
Gør plads til flere omkring spisebordet med denne smukke bænk fra House Doctor. Bænken, Classico, er i en lysegrå farve kombineret med sort stel, der giver bænken et let og minimalistisk udtryk. Udover spisestuen kan du bruge bænken som siddeplads i en lang entré eller som siddemøbel i et let loungeområde. Uanset hvilket eksisterende interiør du måtte have i hjemmet, vil den fine bænk pryde. Tilføj et par puder i en mørkegrå nuance for at sætte prikken over i’et.
Bænk Classico Mørkegrå
Luk

Bænk, Classico, Mørkegrå

3.000,00 DKK
Ønsker du at skabe plads til flere omkring spisebordet er bænken den oplagte løsning at vælge. Denne skønne bænk fra House Doctor er i en mørkegrå farve, der i kombination med det sorte stel giver bænken et enkelt og minimalistisk udtryk. Brug bænken, Classico, i kombination med et par loungestole og et lille sofabord for at skabe et hyggeligt område i stuen eller brug den som siddeplads i en lang gang. Uanset hvilke farver du kombinerer bænken med, vil den pryde.
Bænk Train Brun
Luk

Bænk, Train, Brun

6.000,00 DKK
Det naturlige materiale af akacietræ kombineret med sortlakeret jern vil gøre sig godt i et indendørs miljø. Bænken, der hedder Train, måler 120 cm i længden, 45 cm i bredden og 120 cm i højden, og vil med dets smukke, varme farve indbyde enhver til at slå sig ned. Train kan både anvendes som et enkeltstående møbel, men også som siddeplads ved et spisebord eller et lille kaffebord vil den passe perfekt.
Display, Pure, Messing
Luk

Display, Pure, Messing

1.100,00 DKK
Glas og metal giver din indretning et eksklusivt udtryk. Den fine Pure-hylde fra House Doctor er perfekt til små stilleben. Hæng den i stuen, og brug den til udstilling af dine små yndlingsnips, eller måske på badeværelset, hvor dan kan bruges til opbevaring og udstilling af fine parfumeflakoner. Tørres af med en tør klud.
Hylde Simple Hvid
Luk

Hylde, Simple, Hvid

1.150,00 DKK
Denne fine metalreol fra House Doctor er både funktionel og dekorativ. Simple-reolen har plads til bøger og nips, og så giver det fine, hvide metal og det enkle design et flot udtryk til dit rum. Reolen er perfekt til kontoret til notesbøger og nips, i køkkenet til kogebøger, krydderier og kopper eller i stuen som udstillingsplads til dine yndlingsnips.
Hylde Tag Jern
Luk

Hylde, Tag, Jern

1.300,00 DKK
Tag er navnet på denne hylde fra House Doctor, der fungerer som en praktisk opbevaringsløsning med et enkelt design. De skarpe, rene linjer og den mørke farve giver en rå kant, der kan fungere som en lækker kontrast i rummet. De to hylder har plads til opbevaring af dekorative genstande, der vil blive fremvist på flotteste vis i samspil med hyldens minimalistiske look.
Hylde, Wired, Natur
Luk

Hylde, Wired, Natur

900,00 DKK
Mangler du en dekorativ hylde til dit hjem, som tilfører en varme til indretningen? Wired fra House Doctor er en flot hylde, hvor kombinationen af den sorte farve og det lyse træ giver et varmt og tidløst udtryk. Hylden har en længde på 70 cm, en bredde på 24 cm og en højde på 24,4 cm. Brug den som et praktisk element i køkkenet til opbevaring af glas, i stuen til pyntegenstande og personlige billeder eller på badeværelset til parfume mm.
Hylde Wired Natur
Luk

Hylde, Wired, Natur

1.450,00 DKK
En hylde kan hurtigt skabe lidt liv til boligen. Denne hylde fra House Doctor hedder Wired. Hylden giver et varmt udtryk til boligen og er perfekt til alle boligindretninger. Wired måler 130 cm i længden, 24 cm i bredden og 24,4 cm i højden. Brug den som et praktisk og dekorativt element i stuen til bøger, vaser og lysestager eller i køkkenet til glas, kogebøger mm.