Viser alle 12 resultater

Show sidebar
Luk

Alir, Messingfinish

170,00 DKK
Elsker du en god cocktail og er du en bartender og cocktail entusiast, så har du helt sikkert brug for en si. Med Alir fra House Doctor kan du nu mixe de perfekte cocktails sammen og få dem hældt over i glasset. Sien er lavet af rustfrit stål og messing, og passer til resten af Alir serien. Den flotte messing finish gør sien ekstra pæn og den vil pynte flot ovenpå dit barskab. Alir måler 17,3 cm. i længden og 9 cm. i diameteren.
Citruspresser Sour Sølv finish
Luk

Citruspresser, Sour, Sølv finish

100,00 DKK
Gør det nemmere at håndtere citrusfrugter i madlavningen med denne citruspresser fra House Doctor. Den gør det langt nemmere at få saften ud af citroner eller lime til brug i både søde og salte retter. Hæld saften fra den praktiske beholder direkte videre til gryden, skålen eller over salaten. Designet gør den nem at håndtere og praktisk at anvende, så du undgår spild og besvær, når du skal bruge citrusfrugter.
Is/Vin køler Alir Messingfinish
Luk

Is/Vin køler, Alir, Messingfinish

420,00 DKK
Byd dine gæster velkommen og server et koldt glas hvidvin for dem. Med denne smukke vinkøler fra House Doctor som hedder Alir, vil din vin holde sig kold i længere tid og samtidig vil den stå smukt på bordet. Vinkøleren er lavet af rustfrit stål og messing og passer perfekt til den nordiske indretning. Alir kan også bruges til isterninger, da der medfølger et låg. Is/vinkøleren måler 12 cm. i diameteren og har en højde på 14,5 cm.
Køkken redskaber Take Kobber finish
Luk

Køkken redskaber, Take, Kobber finish

535,00 DKK
Kan du ikke få nok køkkenredskaber – eller vil du bare gerne have nogen, der kan stå fremme og pynte? Med denne pakke fra House Doctor får du 5 forskellige redskaber, der er must-haves i køkkenet. Slip for at købe en masse unødvendige produkter og køb de nødvendige samlet i én pakke. Dette sæt har en flot kobberfinish, der vil være en perfekt tilføjelse til køkkendekorationen.
Køkken redskaber Take Sølv finish
Luk

Køkken redskaber, Take, Sølv finish

310,00 DKK
Er din skuffe også en blanding af forskellige slags køkkenredskaber? Denne pakke fra House Doctor indeholder alt, hvad du behøver med 5 forskellige redskaber. De har et simpelt, elegant design med en flot sølvfinish. Fokusér på detaljerne og lad dem stå fremme og pynte til både servering, anretning og under madlavningen. Sættet vil være en oplagt gave til personen, der skal flytte eller skifte ud i sit tilbehør.
Målebæger Alir Messingfinish
Luk

Målebæger, Alir, Messingfinish

110,00 DKK
Til at lave den perfekte drink har man brug for et målebæger, og hvorfor ikke have et smukt en af slagsen? Med dette målebæger fra House Doctor kaldet Alir, får du et smukt målebæger i rustfrit stål og messing. Den flotte messing finish passer perfekt til den nordiske indretning og vil skille sig ud i dit barskab. Målebægeret kan vendes, så du har henholdsvis 4 cl. og 2 cl. Alir måler 4 cm. i diameteren og 7 cm. i højden.
Salt og peber Tall Børstet sølv finish
Luk

Salt og peber sæt, Tall, Børstet sølv finish

310,00 DKK
Sæt prikken over i’et på dit spisebord med salt og peber-sættet, Tall, fra House Doctor. De små detaljer i boligindretningen giver dit hjem et gennemført udtryk. Sættet er med sit enkle design og funktionalitet perfekt at have stående på bordet til både hverdag og fest. Sættet er en flot detalje til bordopdækningen og med den fine sølvfinish passer det til alle slags opdækninger og dit yndlingsstel.
Shaker Alir Messingfinish
Luk

Shaker, Alir, Messingfinish

350,00 DKK
Elsker du en god drink, så vil du elske denne shaker fra House Doctor. Alir er en smuk shaker i rustfrit stål og messing. Lav din yndlings cocktail og server den for dig selv og dine venner. Med Alir får du en smuk shaker, der med sin messing finish vil skille sig ud og pynte i barskabet. Shakeren måler 8,5 cm. i diameteren og har en højde på 21 cm. Vi anbefaler, at du vasker Alir shaker op i hånden efter brug.
Luk

Strødåse, Cinam, Sølv finish

140,00 DKK
Sæt det sidste touch på din morgenmad eller eftermiddagskaffe med denne fine strødåse fra House Doctor. Strødåsen har et aftageligt hoved, så man let kan putte kakao, sukker, kanel eller flormelis i den. Alt efter om man vil dekorere sin cappuccino med kakao, kagen med flormelis eller havregrøden med sukker, vil strødåsen hjælpe dig med at lave en jævn og fin fordeling. Dåsen har grundet den skinnende sølvfinish et industrielt udtryk, der vil passe ind i ethvert køkken.
Tragt Lenu Sølv finish
Luk

Tragt, Lenu, Sølv finish

60,00 DKK
Gør madlavningen lettere med en tragt fra House Doctor. Den fine tragt har en industriel sølvfinish, og det samme har den medfølgende si. Brug tragten til at hælde friskpresset appelsinjuice i en karaffel eller sæt sien ned i tragten, når man skal si kerner fra citrusfrugter. Den fine tragt og dertilhørende si er en perfekt tilføjelse til køkkenredskaberne derhjemme.
Vinkøler Champtub
Luk

Vinkøler, Champtub

1.480,00 DKK
”Cuvee de prestige champagne” er hvad der står på denne smarte vinkøler fra House Doctor som hedder Champtub. Vinkøleren er fremstillet aluminium og har et cool look. Designet er enkelt, tidsløst og rustikt og vil skille sig ud i den moderne indretning. Inviter dine venner om til en hyggelig aften og stil den flotte vinkøler på bordet. Fyld den med is og din vin, champagne eller øl vil forblive kolde. Champtub måler 39 cm. i diameteren og har en højde på 29 cm.
Vinkøler Cuvee
Luk

Vinkøler, Cuvee

800,00 DKK
Inviter dine venner og familie til sommerfest og hold dine drikkevarer kolde med en køler. Cuvee fra House Doctor er en cool vinkøler fremstillet i aluminium. Vinkøleren har et rustikt look og fylder du den med isterninger vil den holde din vin, champagne eller øl kolde. Foran er der indgraveret ”champagne”, som giver et cool touch. Cuvee måler 23 cm. i diameteren og er 22 cm. i højden. En smart måde at have dine drikkevarer stående fremme på, samtidig med at de forbliver kolde.