Viser 1–12 af 46 resultater

Show sidebar
Fyrfadsstage, Anit, Antik messing
Luk

Fyrfadsstage, Anit, Antik messing

70,00 DKK
Levende lys giver en hyggelig og varm atmosfære i rummet. Med Anit lysestage fra House Doctor får du en smuk lysestage i jern til fyrfadslys eller bloklys. Lysestagens antikke messing farve kombineret med jern giver et unikt og råt udtryk. Designet er enkelt med runde former. Brug dem til borddekoration, når du får gæster eller stil stagen i en klynge med andre lysestager i forskellige materialer for et personlig look. Mål: Dia.: 10,5 cm. H.: 10 cm. Egnet til lys med 6 cm i dia.
Fyrfadsstage, Breeze, Klar
Luk

Fyrfadsstage, Breeze, Klar

100,00 DKK
Spred varme i dit hjem ved hjælp af lys i flotte, dekorative lysestager. Det stribede mønster i glasset på lysestagen Breeze fra House Doctor skaber et vidunderligt lysskær, der vil være en varmende tilføjelse til rummets atmosfære. Kombinér flere lysestager og skab en hyggelig opstilling, der kan lyse op på de mørkere aftener.
Fyrfadsstage, Breeze, Klar
Luk

Fyrfadsstage, Breeze, Klar

80,00 DKK
Uanset hvilket udtryk der tiltaler dig, finder du lysestager, der kan understrege stilen i dit hjem og skabe personlighed. Breeze-lysestagen fra House Doctor har en moderne stil med et enkelt, specielt mønster i glasset. Tilsæt et lys og opdag, hvordan det stribede mønster er i stand til at sprede lysskæret på en unik måde, hvorved det bliver til en fantastisk del af rummet – uanset om det kommer fra sofabordet eller vindueskarmen.
Fyrfadsstage, Bright, Sølv
Luk

Fyrfadsstage, Bright, Sølv

55,00 DKK
Brug lysestager i indretningen til at skabe liv og stemning i hjemmet. Denne lysestage, Bright, vil med den unikke sølv nuance sætte et helt særligt præg uanset hvilket rum det placeres i. Placer lysestagen i vindueskarmen, på spisebordet eller reolen i stuen for at skabe en hyggelig atmosfære. Du kan ligeledes sætte lysestagen i et fint stilleben sammen med andre lysestager, en grøn plante eller vaser i forskellige farver og materialer. Obs: Finish på dette produkt kan variere. Obs: Egnet til lys med 4 cm i dia.
Fyrfadsstage, Brooken
Luk

Fyrfadsstage, Brooken

100,00 DKK
Skab masser af hygge og personlighed med den smukke fyrfadsstage Brooken fra House Doctor. Lysestagen er fremstillet af små stykker klar glas for et unikt og dekorativt look. Sæt et fyrfadslys eller en lille bloklys i stagen, og nyd det funklende lys, der kommer ud gennem de små fine glasstykker. Brug fyrfadsstagen alene eller som en del af en smuk opstilling sammen med andre stager eller vaser for et stemningsfyldt touch til indretningen.
Fyrfadsstage, Brownie, Brun
Luk

Fyrfadsstage, Brownie, Brun

110,00 DKK
Lysestager behøver ikke nødvendigvis kun være smukke når lyset deri tændes. Denne fine stage fra House Doctor har et miks at forskellige brændte farver, der i kombination med hinanden skaber et unikt spil i stagens design. Brug den smukke lysestage som et enkeltstående dekorativt element i vindueskarmen eller kombiner den med en enkel keramik- eller glasvase for et balanceret look. Uanset hvilket rum du placerer lysestagen, Brownie, i vil den dekorere og tage opmærksomhed.
Fyrfadsstage, Brownie, Brun
Luk

Fyrfadsstage, Brownie, Brun

140,00 DKK
Denne skønne lysestage, Brownie, er et perfekt supplement til indretningen hvis du ønsker at tilføre varme og stemning til et rum. Lysestagen har nemlig de smukkeste brændte farver, der i et miks med hinanden udgør en helt unik stage. Den særlige lysestage fra House Doctor kan både anvendes som et dekorativt item til et veldækket bord, men også i vindueskarmen eller på sofabordet vil den pryde. Du kan desuden bruge lysestagen i kombination med en enkel vase i glas eller keramik for at fuldende looket. Obs: Egnet til lys med 4 cm i dia.
Fyrfadsstage, Brownie, Brun
Luk

Fyrfadsstage, Brownie, Brun

60,00 DKK
Denne skønne lysestage fra House Doctor er et perfekt dekorationselement uanset om der brænder et levende lys deri eller ej. De brændte farver som lysestagen, Brownie, har tilfører et varmt og dekorativt udtryk til hjemmets indretning. Brug stagen i kombination med lysestager i samme nuancer og materialer for at skabe et dynamisk look i balance. Du kan desuden placere stagen i vindueskarmen med en grøn plante i en sort krukke for at skabe et enkelt arrangement.
Fyrfadsstage, Check, Sølv
Luk

Fyrfadsstage, Check, Sølv

70,00 DKK
Uanset om du indretter stuen, dekorerer et veldækket bord eller pynter op til fest, er lysestager en nem måde hvorpå du kan tilføre hygge og en behagelig stemning omkring dig. Denne skønne lysestage fra House Doctor er perfekt til hvilket som helst formål, og vil skinne igennem og tilføre kant med den elegante sølv farve. Brug den fine lysestage, Check, i kombination med stager i andre farver og former for at skabe et dynamisk look blandt dine dekorative elementer.
Fyrfadsstage, Check, Sølv
Luk

Fyrfadsstage, Check, Sølv

100,00 DKK
Brug lysestager i indretningen hvis du ønsker at skabe en hyggelig stemning. Uanset om du sidder alene eller har gæster på besøg kan lysestager være med til at gøre rummet til et rart og behageligt sted at være. Så snart lyset tændes og sættes i stagen vil det skinne igennem på en unik måde og udgøre en dekorativ del af indretningen. Denne skønne lysestage, Check, er fra House Doctor, og har en smuk sølv farve, der vil passe ind i ethvert hjem eller rum.
Fyrfadsstage, Dawn, Grå
Luk

Fyrfadsstage, Dawn, Grå

55,00 DKK
Lysestager er den perfekte måde, hvorpå du kan tilføre liv og stemning til indretningen i hjemmet. Derfor kan House Doctor præsentere denne fine lysestage, Dawn, i skønne varme nuancer af sort, sølv og et gyldent skær. Den smukke lysestage vil passe ind i hvilket som helst hjem, og vil kunne placeres med både lysestager og vaser i andre farver og former. Brug lysestagen på reolen i stuen, ved sengebordet i soveværelset eller på middagsbordet i spisestuen. Obs: Finish på dette produkt kan variere. Obs: Egnet til lys med 4 cm i dia.
Fyrfadsstage, Define, Antik kobber
Luk

Fyrfadsstage, Define, Antik kobber

55,00 DKK
Tilfør varme og hygge til indretningen med denne superfine lysestage fra House Doctor. Lysestagen, Define, er en dekorativ lysestage med en antik finish, der giver stagen et unikt udtryk. Kombiner lysestagen med flere af samme slags eller tilføj andre stager i forskellige former og nuancer for et personligt udtryk. Lysestagen, Define, kan placeres i både stuen eller køkkenet, hvor den vil tilføre et behageligt og roligt lys til indretningen.Obs: Dette er et unikaprodukt og kan variere i finish.